Augusztus 08. vasárnap 17 órától: A 08.08 Oroszlán bőségkapu nyitása

Jelenleg a Föld egy erős energetikai átkalibrálás fázisában van. Egy új energia mintázat érkezik, mely egy új élet alapjait fekteti le. A régi rendszerek felszámolás alatt állnak és nagy horderejű változások indultak el, hogy helyet készítsenek egy Új Világnak. Most még ebből csak a káosz vagy a rossz látható, azonban a mélyben ott rejlik az ajándéka ennek az időszaknak, amit még szemmel nem láthatunk. Egy magasabb szintű tudatosságba lépünk, az életünkben a régi dolgok már nem működnek. De ha te ragaszkodsz a régihez, szenvedni fog. Aminek össze kéne omlani, azt engedni kéne. De ha nem látod az újat még, normális, hogy a félelem van benned. Higgy és bízz, hogy valami nagyszerűbb körvonalazódik az életedben, mint amit el tudsz képzelni. 

Ez a nap energetikailag egy különleges nap. A 8-as szám a bőség száma és a végtelen jel kapcsolódik hozzá. Ezen a napon reggel 8-kor fog megnyílni ez a bizonyos kapu, azonban egész nap érezhető lesz az energiája. A folyamat, mi a tavalyi évben elindult folyatódik. Lehet, hogy szakmát, otthont, társat fogsz változtatni, mert a régi már nem szolgál.

A bőség a gondolkodásmóddal a bőségtudattal kezdődik. Nem lehetsz úgy gazdag, hogy közben azt gondolod, hogy nincs semmid és csak a hiányra fókuszálsz, vagy azon keseregsz, amit elvesztettél. A 08.08-as kapu energiájával ezt fogjuk átírni egyrészt a fókuszt, segít könnyebben elengedni a régihez való ragaszkodást. Aki nem mer kockáztatni és kilépni a komfortzónájából, az nem viszi sokra az életbe. A kockázattól félünk, mert bizonytalan, fontos azonban, hogy bátor légy. Hogy merj változni és változtatni és ugorni az ismeretlenbe.

Mi fog történni ezen a programon?: Galaktikus fénykódok befogadása és Szíriuszi energiákhoz való kapcsolódás a meditációban. Átírjuk a korlátozó tudatalatti mintákat, programokat és töröljük. A fizikai test kap egy DNS felújítást. Törölni fogunk szegénységi és egyéb fogadalmakat és a félelmeket, a ragaszkodást. A Fénytest felkészítése a bejövő új energiák befogadására. Megnyílunk egy szebb, jobb jövő felé, belépve abba a kvantumtudatosságba, ami a valódi bőséget jelenti számunkra. Majd ezt lehozzuk ide a földi szintre, hogy elkezdjük teremteni.    

Mit ad neked ez a program?:

 • A régi mintákhoz való ragaszkodás elengedését
 • A régi éledhez való ragaszkodás elengedését
 • Az önszabotáló- sors rondó programok megtisztítását
 • Szegénység és hiány tudat tisztítását
 • Korlátaid elengedését
 • Az elme ellenállásának elengedését
 • A változásra való hajlandósát blokkjai tisztítását
 • Galaktikus fénykódok befogadását
 • Fizikai test és a DNS újítását
 • Fénytest felkészítését az új energiákra
 • Az új energiák és minták befogadását
 • Egyéni szinten bármi mást

Kinek ajánlott ez a program: Mindazoknak, akik szeretnének megfürdőzni ennek a kapunak és a bőségnek az energiáiban. Akik nehezen engedik el a régi életüket, ami a covid előtt volt. Akik szeretnék a fókuszukat a 20% hiányról a 80%-ra, ami már megvan. Akik nem tudnak hálásak, lenni az élet ajándékainak. És akik egyszerűen csak szeretnék magukat jól érezni és töltődni.

Helyszín: Budapest, Gyakorló u. 2. X/114. Aki nem tud ide jönni, az tud online kapcsolódni.

Online skypeon keresztül: skype nevem: maatiz_2.

Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi mail címen: mudrazia@gmail.com.

A program díja: 5.000,-Ft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük