Babára várva, foganás: akadályozó tényezők feloldása, női jógával és energetikai gyakorlatokkal

Október 26.-án (szombaton) 10-16 óráig

Babára várva, foganás: akadályozó tényezők feloldása, női jógával és energetikai gyakorlatokkal

A termékenység egy élethosszig tartó kapcsolat önmagunkkal – nem pedig orvosi meghatározás.” (Joan Borrysenko)

A foganásra való vágy a legmélyebb emberi hajtóerő, hogy továbbadjuk az életet. A befogadáshoz előbb az elengedés készségét kell kimunkálnunk. Hazánkban egyre több olyan nő van, aki foganási nehézséggel küzd vagy már le is mondott arról, hogy természetes úton foganjon. Amit én tapasztalok, hogy a legtöbb ilyen nő, nagyon sokat van a fejében és nehézséget jelent neki kikapcsolni, abba hagyni és elengedni az állandó agyalást, ellazulni. Ugyanakkor bizonyított, hogy a női jógával és ezekkel a gyakorlatokkal több nő a programok után nem sokkal természetes úton megfogant.

A foganás 4 tényezőn múlik: Egészséges női és férfi ivarsejtek, egészséges méh, befogadó készség, stresszoldás – lazítás képessége. Ennek a négy tényezőnek a készségei kimunkálhatóak. Azt kell megvizsgálnunk, melyikkel veszítettük el a kapcsolatot?

Az egészséges sejtek egyensúlyához vissza kell találnunk a természettel való összhanghoz és kapcsolatot teremteni a makrokozmosszal. Ezt többek között segíti az OM mantra recitálása, mely az univerzum teremtésekor elhangzó szent teremtő mag-szó. A változáshoz testi, lelki, szellemi síkon kell munkálkodni. A szellemi szint a legfontosabb, mert abból bomlik ki a fizikai sík, (ahogy az Univerzum teremtésének születését láttuk). Erre a 3 síkra energetika gyakorlatokat fogunk végezni és jógázni. Kimondottan a női szerveket érintő női jógát végzünk és stresszoldó gyakorlatokat. A gyakorlatok könnyűek, azok számára is elvégezhetőek, akik még soha nem jógáztak.

A szervezet egészséges működéséhez vitaminokra van szükség. Megtanuljuk mik is ezek a vitaminok, amiket a pároddal együtt tudtok alkalmazni otthon. Mint például az őszinte beszélgetés, az értő figyelem, az elfogadás, a hűség, a harmonikus házastársi élet, a gyengédség, kedvesség. „Imával” erősíthetjük meg házasságunk immunrendszerét és a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét. Megvizsgáljuk, mit tehetünk a kapcsolatunk megerősítéséért és harmonikus szexualitás megőrzéséért. Ezek a témák mélyek tudom, azonban ahhoz, hogy az eredmény pozitív legyen, érdemes bele menned. Itt hoznod érdemes egy döntést, hogy mit vagy hajlandó megtenni azért, hogy az a szent gyermek a méhedben megfoganjon?

Kiknek javasolt ez a program?: Akik már régóta szeretnének kisbabát, de valamiért nem tud megtörténni a foganás. Akik hisznek az alternatív módszerekben. Akik nyitottak új dolgokra, technikákra. Akik szeretnék elkerülni a lombik programot és mást választani.  

Amit hozz magaddal: Kényelmes öltözék, ebéd, 1 szál virág.

Helyszín: Spirit Központ, II. kerület, Budapest, Árpád Fejedelem útja 3-4. Emelet: 3. Kaputelefon: 123.

Bejelentkezés mailban: mudrazia@gmail.com, kérdés esetén az alábbi számon érsz el: 20/314-2954.

A program díja: 14.000-ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük