December 5.-én (szombat) 15- 17:15 -ig: Férfiakhoz/párkapcsolathoz kapcsolódó negatív múltbéli gondolati és érzelmi minták átírása

Férfiakhoz/párkapcsolathoz kapcsolódó negatív múltbéli gondolati és érzelmi

szer-elem_mudrazia

Nehéz bízni a férfiakban és hinni a szerelemben?

Sok benned a csalódás a múltból a férfiakkal szemben?

Többször vagy egyszer törték úgy össze a szíved, hogy azóta sem gyógyult be?

Biztosan te is hallottad a nagymamádtól vagy anyukádtól, hogy minden férfi … ilyen vagy olyan vagy minden férfi csak azt akarja? Illetve ott vannak mélyen talán benned, a múlt sérülésein alapuló félelmek, amik azonnal bekapcsolnak, ha megjelenik egy új férfi. Vagy csupán bizonyos szituációkban kapcsol be az ellenállásod és a védekezésed? Talán érzed is a falaidat?

Az elme úgy működik, hogy a múlt tapasztalásai alapján rögzíti a mintáinkat. Ha sokszor megégetted magad a férfiakkal vagy törték össze a szíved, akkor ez mélyen bevésődik és az elme a férfit, veszélyesnek titulálhatja. Ergo, ha jönne egy lehetőség, akkor azonnal automata üzemmódba kapcsol az elme és elkezd védekezni a férfi és így a párkapcsolat ellen. A tudatalatti programokhoz azonban tudatos szinten nem férsz hozzá, nem tudod átírni, csak ha lemész théta állapotba.

Mi fog történni ezen a programon: Lemegyünk théta állapotba és ott belépve a kvantummezőbe, elkezdjük átírni a múlt sérüléseit. Hozzáférve a tudatalatti mélyebb korlátozó programjaihoz sejt és DNS szinten írjuk át a negatív programokat. Majd betöltjük a bizalmat a férfiak felé és új szinten nyílunk meg a férfi – női kapcsolatokra, szerelemre.

Mit kapsz ettől a programtól:

  • Visszanyered a hited a szerelemben
  • A védekezésed falainak a leomlását
  • Leválást azokról a korlátozó férfiakról, akihez hozzá vagy kötve és viszik az energiád
  • A múlt fájdalmas emlékeinek az átírása
  • A férfiakkal való kapcsolatban egy új minőségi szintugrást
  • Megnyílást egy újfajta férfi minőségnek
  • Megnyílást a szerelemnek
  • Egyéni szinten minden és bármi egyebet, ami pozitív számodra

A programra négyen tudtok élőben jönni és a többiek online. Valamint akinek nem jó az időpont, utólag a hangfelvételt meg tudja vásárolni. Ugyanúgy működik, mivel a kvantumtérben nincs idő, így a hatékonysága ugyanolyan, mintha jelen lettél volna.

Helyszín: Budapest, Gyakorló u. 2. X/114. Kaputel: 114. (Ez egy 10 emeletes épület, az Örs vezér téren, ha szembe állsz az Árkáddal, akkor jobb kéz felől, bejárat a túl oldalról)

A program díja: 4.800,-Ft.

Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi mail címen:mudrazia@gmail.com, vagy telefonon: 20/314-2954.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük