Február 13.-án (szombat) 14-17 óráig: Emlékezz az egységre Mária Magdalénával

Női lélekrészeink gyógyítása és egyesítése, szakrális szexuális energiák felébresztése, az ösztönszintű energiák tisztítása, sejt és DNS szinten

A programot vezeti: Mudra Zia papnő/gyógyító médium

venus_meditacio

Mit is jelent behívni/felébreszteni magunkba nőként a szakrális energiákat?

Úgy érzed, hogy nem tudod egyesíteni a női minőségeidet, szét vagy szakadva?

Ki volt Mária Magdaléna?

A szakrális energiák, isteni/istennői minőségek, amely tiszta és szent. Felemel és kiemel a mindennapokból, az alacsony ösztönszintű energiákból. Ki volt Mária Magdaléna? Az én hitem szerint és sok leírásban szerepel, hogy valójában Jézus párja. Ők képviselik az Isteni minőségű szerelmet. Együtt tanulták a tantrikus energiák áramoltatását. Ami segített nekik fejlődni és általa egymást emelni.

Magdaléna tudása elveszett. A mai világban a férfi és női kapcsolatok eltolódtak és a szerepek. Kibillentünk női minőségünkből és a szexuális energiáink beszennyeződtek. Elfelejtettük, hogy mit is jelent, az, hogy egy férfi és nő a szerelemben szövetségesei egymásnak.

Nőként mindig sebezhetőek voltunk. Éppen ezért elkezdtünk védekezni és páncélt, kemény rétegeket pakolni magunkra és elfelejtettük, hogy mit is jelent lágy, nőies, befogadó, odaadó nővé válni. Amikor sebeket kaptunk, a lelkünk köré egy páncélt építeni és elveszítettük a kapcsolatot a lelkünkkel. Nagyobb traumák során leszakadtak lélekrészeink és elveszett tudásunk egy része.

Ahhoz, hogy újra emlékezni tudj a benned élő egységre és fényre, össze kell kapcsolódnod lelked és méhed fényével. Visszautazni azokba az életekbe, amikor még ismerted az egységet, a női minőséged ragyogott, amikor merted megmutatni a sebezhetőséged. Amikor élted a lágy, befogadó nőt, aki a szívéből működött és nem félt gyengéd és „esendő” lenni. Ma sok nő harcol a férfival, verseng a társaival és a fejében van. Ezen a napon visszatérünk az egységbe és  lágy női, befogadó minőségbe.

 

Mi fog történni ezen a programon: A programon meghívom Mária Magdalénát és az ő energiáját és üzeneteit közvetítem végig. Vezetett meditációkkal utazunk lelkünk mélyére és gyógyítjuk azt. Visszahívjuk leszakadt lélekrészeinket és felélesztjük a fényt a sejtjeinkben. Női minőségeinket hozzuk harmóniába és egyensúlyba. 
Mit kaphatsz ettől a naptól:
 • Lelked fényének ébredését
 • Önbizalmat nőként
 • Belső ragyogást nőként
 • A befogadó lágy női energiák felélesztését
 • Képességet a sebezhetőséged megengedésére
 • Leszakadt női lélekrészek – tudás visszahívását
 • Szakrális női energiád felébresztését
 • Gyógyulást a szexualitásban és a férfiakkal való kapcsolatodban
 • Ráhangolódást a lelkedre, az egységre
 • Egy mély összehangolást lelkeddel, méheddel
 • Gyógyulást saját magaddal való kapcsolatodban és nőiségedben
 • A szív-csakra nyitása gyógyítása, tisztítása
 • Megengedést a sebezhetőségre (ez egy erősség) és még sok mást egyéni szinten.
A nap folyamán dolgozunk blokkoldó meditációkkal.
Helyszín: a világháló/ aki tud jönni személyesen a Budapest, Gyakorló u. 2. X/114. Aki nem tud ide jönni, az tud online kapcsolódni. Élőben max 4 fő számára van hely.

Program díja: 7.500-ft.

Jelentkezés: mudrazia@gmail.com, telefonszám: 20/314-2954.

Összesen 4 fő részére van hely élőben, ezért kérlek, minél előbb jelentkezz! A többiek online tudnak kapcsolódni