Jóga és önismeret
integrál szemléletű jóga kezdőknek
minden kedden 17:30-tól 19:00-ig

” Élni – ajándék. De boldogan élni – ezt te teremted meg.” (Szvámi Ráma)

Szeretnél egy egészséges, fiatalos testben, teljes, harmonikus és boldog életet élni?

A jóga út az élethez. Az élet élésének művészete. Segít egészséges, szenvedésmentes, boldog életet élni. A jóga egyik célja a prevenció, megelőzés. Fiatalítja, regenerálja a szervezetet, szerveket, lassítja az öregedést, csökkenti a stresszt. Segít a megújulásban, egy új szakasz kezdődhet általa az életedben. A jóga az egyetlen olyan mozgás, ami test-lélek-szellem szinten fejti ki a hatását. Ettől egyfajta teljesség és örömérzést kap az ember. Egy – egy óra után azt érezzük, hogy minden kisimult bennünk, nyugalom és béke van belül, amúgy pedig minden rendben van.

Egy meglévő kezdő csoporthoz tudsz csatlakozni. Az órák tematikusak vagyis mindenre kiterjednek: 

  • Vállak, karok
  • gerinc
  • mellkas, szív
  • emésztés, gyomor
  • emésztés, egyéb emésztő szervek, karcsúsítás
  • immunrendszer
  • egyensúly, harmónia
  • lábak, stabilitás
  • légzés
  • jóga nidra (mély relaxáió)

Ha már többször gondolkodtál azon, hogy elkezd a jógát, de aztán lebeszélted magad, mert elhitted, hogy ez valami nagyon bonyolult dolog, meg rugalmasnak kell lenni hozzá. Vagy csak bizonyos embereknek, korhoz kötött, lassú és unalmas, akkor segítek ezeket a hiedelmeket eloszlatni. Az integrál jóga szemlélet azt jelenti, hogy 3 féle jógatechnikát alkalmazok, a hatha, a himalájai és az iyengar. 

Az órákon megismerkedhetsz különféle ászanák (jógapózok), a pránajáma (légzőgyakorlatok), relaxáció (lazítás), jóganidra, (mélyrelaxáció) hatásaival, filozófiájával.

Egész testünkben, főleg a gerinc mellett sok érzelmi blokkot tárolunk el. A jógagyakorlatokat végezve és tudatosan e területekre fókuszálva, a légzés és a mozgás kombinációjával érjük el, hogy a gyakorlás során gátak helyett, élet energia töltse fel a belsőnket. Ezek a feloldások aztán kifejtik jótékony hatásukat a napi életünkben is.

Kinek javasolt ez a jóga?

Akik teljesen kezdők a jógában, még soha nem jógáztak. Már van kialakult fizikai panaszuk, gerinc, váll, bokasüllyedés, vérnyomás probléma, emésztőszervi problémák, inzulinrezisztencia stb. Aki szeretne az életében harmóniát, egyensúlyt hozni. Aki stresszes vagy egyéb lelki problémái vannak. Akinek koncentrációs nehézségei vannak, fáradékony, szétszórt. Aki szeretné megtapasztalni az egység és teljesség érzését és ezt belevinni az életébe. Aki szeretne javítani az életminőségén.   

Hozd el a nyitottságod, ha van meglévő fizikai problémád, amire gyógyulást szeretnél kapni és tapasztald meg a tested és tudatos figyelmed együttes erejét!

Amit hozz magaddal: kényelmes öltözék. 

Az óra megkezdése előtt már legalább másfél órával ne egyél.

Az első alkalom féláras!

A program díja:  3.200-Ft / alkalom

4 alkalmas bérlet ára: 12.400-Ft