Július 9. – 12.-ig (péntektől – hétfőig) Aphrodité Istennővel a női szépség, szerelem kibontakoztatása, női vonzerő fokozása

nőijóga és hastánc tábor Balatonudvariban

Farkas Renáta hastánc oktató és művészetterapeuta és Mudra Zia női jógaoktató/ /Istár papnője/gyógyító médium vezetésével

Nőként nem vagy elégedett magaddal, nem látod a szépséged, folyamatosan bírálod és nem fogadod el magad?

Régóta vagy egyedül és nem találod a lelki társad, a számodra megfelelő férfit?

Szeretnéd növelni a női vonzerődet, önbecsülésed, önértékelésed?

Akkor itt a helyed. Ez a tábor sok élményt és megújulást adhat neked nőként. Egyrészt Balatonudvari és környéke tele van olyan szakrális (isteni minőségű) helyekkel, ahol úgy tudunk töltődni, pozitív energiákkal, akár csak a telefon a töltőn. Emellett Aphrodité Istennő, aki a szépség és a szerelem Istennője, az ő energiájában fogunk fürdeni végig. Mindehhez hozzá tesszük a legjobb tudásunkat Renivel és segítünk, hogy mindenki a legnagyobb csodákat élje meg és gyógyulásokat ebben a pár napban.

A víz a lelket szimbolizálja és a szakrálcsakra eleme, ami a medence területe. Ha itt elakadások vannak, az megjelenhet a termékenységben, szexualitásban, párkapcsolatban, férfiakkal való kapcsolatban is. Emellett a lelket gyógyítva a szívünk is nyílik, így tudunk kapcsolódni az önelfogadáshoz és önszeretethez, önbecsüléshez. Nem tudsz addig bevonzani egy társat, aki elfogad téged, amíg nem tudod elfogadni te önmagad. A szépség belül kezdődik, azt sugárzod ki és ezzel hívod meg a férfit.

Mi fog történni a tábor ideje alatt: Együtt fogunk megérkezni és lecsendesedni. Összehangolódni, hogy mindenki számára támogató legyen az energia egymás felé is. Aztán kapcsolódunk az elemekkel (tűz, víz, föld, levegő). A testünkkel a női jógán reggelenként és esténként a hastáncon keresztül kapcsolódunk. A női jóga olyan alkalmazott jóga, ahol kimondottan a női szervekre, hormonrendszerre, lélekre fókuszálunk. A fizikai ászanák (gyakorlatok) mellett lesznek, légzőgyakorlatok, relaxáció (ami segít az ellazulásban), mantrák (amik emelik a rezgéseidet).

Reni fog tartani egy művészetterápiás foglalkozást, ami mindenki számára kivitelezhető és nem kell nagy művészi képesség hozzá. Nőként fontos, hogy a kezeddel, képes legyél alkotni, mivel a nő az anyagból teremt.

Táborunk közvetlen a Balaton parton lesz így lesz idő lazulásra, fürdőzésre, vízi sportokra is. Ellátogatunk az alábbi szakrális (magas rezgésű helyekre). Ezeken a helyeken rövid blokkoldó meditációkat fogok vezetni, ami segít feloldani a test és a lélek blokkjait a szerelem, szépség, férfiakkal való kapcsolatunk témájában.

Salföldi Pálos Kolostor

Szentantalfa: Szent Balázs templom

Vászoly: Tündértó és forrás, ami a női szerveket gyógyítja

Mit kaphatsz ettől a tábortól:

 • Feltöltődést
 • A múlt terheinek az elengedését
 • A félelmek, szorongás, aggódás, görcsösség elengedését
 • Gyógyulást testednek, lelkednek
 • Belső szépséged kivirágoztatását
 • Önelfogadást, önbecsülést
 • A szerelem érzésének felébresztését, akár párban vagy avagy társra vágysz
 • Férfiakkal való kapcsolatod gyógyulását
 • Vágyaid és igényeid letisztulását
 • Gyógyulást az önmagaddal való kapcsolatodban
 • Szexuális vonzerőd kibontakoztatását
 • Női teremtő erőd növekedését
 • Női kommunikáció gyógyítását, képességet az önkifejezésre, hangadásra
 • Egy női támogató közösség megtartó erejét
 • Békét és nyugalmat
 • Befogadóképességet, nyitottságot
 • Egyéni szinten egyéb mást.

Kinek ajánlott ez a tábor: Mindazon nőknek, akiknek problémájuk van a női energiáikkal, nem tudják működtetni, el van akadva, mindez gondot okoz nekik a párkapcsolat, szexualitás terén. Akik társra vágynak, vagy akik kapcsolatban vannak régóta. Akik nem értékelik, becsülik magukat, nem látják belső – külső szépségüket. Akik szeretnének kiszabadulni a városi őrületből és feltöltődni, csodás helyeken.   

Gyere és tarts velünk egy csodás napi csapattal. Jelentkezés emailban max fő: 8 nő számára van fekvőhely. Több fő esetén találunk megoldást.

Helyszín: Balatonudvari: Sport tábor

A szálás díja: A szállás díja 12.000-ft/fő a 3 éjszaka.

Összesen a tábor díja fixen: 47.000-ft + leutazás és az étkezés (A leutazásnál össze tudunk szervezni telekocsikat). Az étkezésre egyrészt egyéni megoldás lesz, a reggeli és vacsora a helyszínen a konyhában megoldható, mi készítjük. Fogok írni egy listát, hogy ki mit hozzon hozzá, azt összedobjuk. Az ebéd a Balatonudvari Zsindelyes Csárdában. Belinkelem az étlapot, maximum 2.000-ftból bőven jól lehet lakni. Így a 3 napra körülbelül az étkezés 7.000- 8.000-ftból kijön/ fő.

http://www.zsindelyescsarda.hu/zsindelyes_menu.pdf

A főzés egy nagyon fontos kreatív alkotó tevékenység, fontos része a helyes táplálásnak. Vagyis a reggeli, ebéd, vacsora igény szerint lesz összeállítva, mi készítjük.

Jelentkezés 14.000-ft előleg befizetésével, az előleget kérem a jelentkezés után befizetni, jelentkezés mailban: mudrazia@gmail.com

Utolsó jelentkezési határidő: Július1, illetve míg be nem telik és jöhetnek helyiek is.