2021 Május 31.-től (vasárnap) – Június 6.-ig (szombat): Jóga és lazulós tábor Olaszországban, Puglia tartományban Torre Canne-n

Szeretnéd átérezni, hogy mit is jelent az igazi édes élet?

Mit tanulhatunk az olaszoktól? Például, hogy hogyan tudjuk megélni a jelent, agyalás nélkül.

Gyere és tarts velünk egy olyan izgalmas utazáson ahol 2000 éves történelmi városok mellett megismerheted a helyi kultúrát, gasztronómiát, a helyi szokásokat és az olíva készítés titkát. 

A jóga egy olyan út élethez, mely az élet élésének művészete. Fiatalítja, regenerálja a szervezetet, szerveket, lassítja az öregedést, csökkenti a stresszt. Egységet teremt azáltal, hogy test-lélek-szellem szinten fejti ki a hatását. A jóga ugyanakkor a tapasztalás útja, amellett, hogy egy mély szellemiséget tartalmaz.

Most ezen az utazáson megtapasztalhatod a belső békét, a harmóniát, azt, hogy hogyan kapcsold ki az elméd. Ez nem csak egy külső, hanem egy belső utazás is lesz egyben. Melyet úgy állítottam össze, hogy izgalmas és kalandos is legyen számodra. A jóga nem unalmas. Reggel és este a tengerparton olyan egyszerű jógagyakorlatokat végzünk, ami kezdők számára is könnyen kivitelezhető.

A reggeli és esti programok között lehetőség lesz a pihenésre, ugyanakkor szinte minden nap megtekintünk egy közeli történelmi várost. Többek között Alberobellot, ami a világörökség része a kis híres házairól, melyet Trullinak hívnak. Ostuni,  hófehérre meszelt épületeiről híres. Martina Franka a 10. században alapították, egy barokk reprezentatív város. Lecce egy 2000 éves város, melynek a központjában egy római amfiteátrum található. Lecce dél Firenzéje, gyönyörű barokk város. Kinti segítőm egy magyar hölgy, egyik nap megismertet minket a helyi specialitásokkal és közös csapatépítő főzést tervezünk, összekötve ezt egy helyi olívaolaj készítés titkainak megismerésével. Kóstolhatunk helyi olívaolajt és borokat (kis mennyiségben). Itt megtanulhatod élvezni az életet és kikapcsolni az agyad.

A szállás: 

https://www.booking.com/hotel/it/villa-pia-torre-canne.hu.html

Mit adhat neked ez a tábor:

  • Feltöltődést, megújulást
  • Az olasz életérzést és új élményeket
  • Felfrissülést
  • Gyógyulást testnek, léleknek
  • Elengedést
  • Megédesíti az életed
  • Örömöt, vidámságot
  • Kikapcsolást minden szinten (agyban is)
Jelentkezési határidő: Április 4.

Kinek ajánlott ez a tábor: Azoknak, akik szeretnének egy festői helyen kikapcsolódni, töltődni és mellette fejlődni. Akik szeretnének eltávolodni az otthoni gondoktól, problémáktól. Akik képesek kibírni egy hétig húsevés nélkül. Akik már gyakorolják a jógát, vagy még most barátkoznak vele. Akik nyitottak, kedvesek, elfogadóak.

Gyere és tarts velünk. A tábort én vezetem Mudra Zia, okleveles jógaoktató.

Jelentkezni emailban: mudrazia@gmail.com, ha kérdésed van a 20/314-2954-es számon érsz el. Összesen 7 fő számára van hely.

A jelentkezést 20.000-ft előleg befizetésével erősítheted meg, ami a busz és a szállás költségének az előlege.

A tábor díjai lebontva:

A repülőjegy kb: 60-70 000-ft

Szállás az 7 nap a főszállás: 210 euro (30% előleg) kb. 70.000-ft

Csapatépítő főzés és olívakóstolás és kicsi borozás: 20 euro/fő (6.600-ft)

Transzfer a reptérről és vissza: 200 eu (ezt a létszámnak megfelelően osztjuk 8 fő esetén 25 eu/fő) (8.250-ft)

Kaja: önellátó (reggelire érdemes helyi boltokban bevásárolni, otthon reggelizni ez pár euro/ nap. A környéken vannak éttermek, de otthon is lehet főzni) Attól függően, hogy ki mikor eszik főtt ételt délben vagy este, az is napi átlagban 8-15 euból kijön. Kinek mekkora az étvágya: 35.000-ft

Vonat díj: 5 euro ( 1 nap fogunk oda – visszautazni, egyik nap Leccébe) kb. 10 euro

A másik 2 nap kirándulása attól függően, hányan vagyunk vagy taxival vagy kisbusszal történik: (ez nem lesz kötelező program) 20 euro/ nap.

Az én díjam: 35.000-ft

Összesen kb.: 240.000-ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük