Mi az, amit adni tudok neked gyógyító médiumként?​

„Az energiám erőteljes változást indít be, egyfajta faltörés, döntés történik, ami lebontja a tudatalattidban lévő gátakat…”

A tudatalattival való munka segít abban, hogy a személyiség és a negatív programok átírásával pozitív változást tudj elérni. Ahhoz, hogy kívül változni tudjon az életed, először belül kell megtörténni a változásnak. A kvantum mezőben dolgozva a tisztítások mélyre hatnak, a jelenélet és a generációs blokkjainkat feloldva.

Minden rajtad áll, hogy te mit vagy hajlandó befogadni, mit vagy hajlandó elengedni. Ennek megfelelően történnek a változások is benned és az életedben. 

Minden rajtad áll, hogy te mit vagy hajlandó befogadni, mit vagy hajlandó elengedni. Ennek megfelelően történnek a változások is benned és az életedben. Akár önbizalom, negatív énkép, bőség, egészség, szerelem témában vagy elakadva. Minden nehézséget és korlátot te teremtettél, azonban a jó hír az, hogy ezt el is tudod engedni. Ebben tudok segíteni neked. Egy erőteljes belső változás elindításával bemozgatni életed azon területeit, amik eddig álltak, le voltak fojtva.

Ahogy a tudat alattival elkezdünk dolgozni és előjönnek az automata negatív programok, amiket felülírunk. Úgy tud megnyílni a világ számodra és az élet. Egyre több szinkronicitás jelenik meg az életedben és egyre több csoda. Elkezded azt az életet élni és kapcsolatokat, ami még a képzeletedet is felülmúlja jelenleg.

A kezelés során a szenvedés, lelki teher nagy része eltűnik. Ez olyan módon érzékelhető, hogy a kezelőágyról való leszállás után, jóval könnyebbnek, örömtelibbnek, szabadabbnak érzi magát az ember. 

A kezelés időtartama, másfél óra.
Kényelmesen, háton fekve egy masszázsasztalon történik.

Visszatérve a fizikai világba, képessé válsz egy teljesen más nézőpontból látni az életed és más valóságot teremteni önmagad számára. 

Amit a kezelés utáni napokban érezhetsz:

  • olyan mintha mázsás súlyoktól szabadultál volna meg,
  • elkezdenek megoldódni családi-kapcsolati problémák,
  • felszabadultabb vagy, jobban tudsz örülni az életnek és befogadóbbá válsz,
  • javulnak az emberi kapcsolataid,
  • ha társra vágysz, akkor megnyílhatsz az igaz szerelemnek
  • magabiztosabb leszel, könnyebben teremtesz bármi újat az életedbe.

Gyere és vágj bele ebbe a varázslatos utazásba!