Mi az, amit adni tudok neked gyógyító médiumként?​

“Az energiám erőteljes változást indít be, egyfajta faltörés, döntés történik, ami lebontja a benned lévő gátakat…”

Ahhoz, hogy kívül változni tudjon az életed, először belül kell megtörténni a változásnak. A tisztítások mélyre hatnak, mind a jelen élet generációs blokkjait oldja, mind az előző életekét. 

Minden rajtad áll, hogy te mit vagy hajlandó befogadni, mit vagy hajlandó elengedni. Ennek megfelelően történnek a változások is benned és az életedben. 

Akár önbizalom, negatív énkép, bőség, egészség, szerelem témában vagy elakadva. Mindent te teremtettél, azonban, amit teremtettél azt le is tudod rombolni és újat építeni helyette. Ebben tudok segíteni neked. Egy erőteljes belső változás elindításával bemozgatni életed azon területeit, amik eddig álltak, le voltak fojtva. 

” Ahogy elkezdesz belül egyre jobban megnyílni az élet, a csodák az Univerzum ajándékai felé, úgy fogsz egyre jobban kiteljesedni…”

A kezelés során a szenvedés, lelki teher nagy része eltűnik. Ez olyan módon érzékelhető, hogy a kezelőágyról való leszállás után, jóval könnyebbnek, örömtelibbnek, szabadabbnak érzi magát az ember. 

A kezelés időtartama, másfél óra.
Kényelmesen, háton fekve egy masszázsasztalon történik.

Visszatérve a fizikai világba, képessé válsz egy teljesen más nézőpontból látni az életed és más valóságot teremteni önmagad számára. 

Amit a kezelés utáni napokban érezhetsz:

  • olyan mintha mázsás súlyoktól szabadultál volna meg,
  • elkezdenek megoldódni családi-kapcsolati problémák,
  • felszabadultabb vagy, jobban tudsz örülni az életnek és befogadóbbá válsz,
  • javulnak az emberi kapcsolataid,
  • ha társra vágysz, akkor megnyílhatsz az igaz szerelemnek
  • magabiztosabb leszel, könnyebben teremtesz bármi újat az életedbe.

Gyere és vágj bele ebbe a varázslatos utazásba!