Mudra Zia

Gyerekkorom óta érdekel a pszichológia az emberi lélek. 

Sok szenvedést láttam magam körül és látok a mai napig is. Amit már azóta megtanultam, hogy a szenvedés megszüntethető. 

 

Mindig van választásunk valami jobbat választani és egy jobb életet élni.

Az önismereti utam az Istennővel kezdődött, amikor 2006-ban részt vettem egy női elvonuláson. Amit egy 3 éves papnőképzés követet, ahol megtanultam, az Istennők energiát közvetíteni, velük gyógyítani, különféle ősi női beavatásokat a mai kor nőinek átadni, amivel kiteljesedhetnek. A 3. év végén az Istennő papnőjévé avatódtam fel, ami afelé terelt, hogy a hozzám érkező nőknek segítsek visszatalálni önmagukhoz, emlékezni arra, hogy kik is ők valójában és a nőiségüket, sebeiket gyógyítani.

A 3. év végén az Istennő papnőjévé avatódtam fel, ami afelé terelt, hogy a hozzám érkező nőknek segítsek vissza találni önmagukhoz, emlékezni arra, hogy kik is ők valójában és a nőiességüket, sebeiket gyógyítani.

Médiumi képességeim egyre jobban kiteljesedtek és erősödtek. A legerősebb képességem a tisztán érzékelés, amit azóta is jól tudok alkalmazni az egyéni és csoportos oldásoknál. Azonban nincs fejlődés és gyógyulás a test nélkül. A hármas egység, test-lélek-szellem egyensúlyba tartása nagyon fontos a teljes egészséghez. Én magam már 2006 óta jógáztam, azonban 2014-ben jött a hívás, hogy jógaoktatóvá képeztessem magam. Az egyik legjobb iskolában a Magyar Jóga Akadémián tanultam, nagyon bölcs tanítóktól. 2015 februárja óta tanítok és segítek abban, hogy a lélek mellett a test is gyógyuljon. Hisz a test a lélek temploma, fontos a tisztán tartása.

A nőiség mellé, a női egészségre különösen figyelni kell, női szerveink
erősítésére, gyógyítására, hisz nekünk nőknek a szülések, a hormonváltozás által, folyamatos változásban van a testünk. Így 2018 februárjában beiratkoztam egy női jógaoktató képzésre. Ami abban segít, hogy még inkább át tudjam adni a nőknek, azt, hogy mennyire fontos foglalkozni önmagukkal, hogy jobban meg tudják érteni önmagukat, elfogadni a testüket, ciklusukat. Van, hogy már kialakult, meglévő betegségek, mint például ciszták, miómák, a női jógával eltűntek, gyógyultak.

A jóga és a meditáció abban segített nekem is, hogy folyamatosan emelkedjen a tudatosság szintem. Ahhoz, hogy meg tudjuk érteni az életünk történéseit és ne áldozatként tekintsünk önmagunkra, meg kell tanulnunk lecsendesedni, befelé figyelni. Ebben a vipassana meditáció segített, amit 2014 óta gyakorlok, és 2017 óta tanítok. Így vált teljessé a hármas egység bennem is és ezt tudom átadni másoknak is, amivel az életüket boldogabbá, teljesebbé tudják tenni.