Női energiákat és hormonrendszert helyreállító (női) jóga

November 6.-án (szerdánként) 18-19.30-ig: Női energiákat helyreállító (női) jóga

Nőként a lelkünk, testünk arra vágyik, hogy valami finom, puha, lágy energia legyen mozgásunkban. Hiszen mi nők ilyenek vagyunk. Ciklusunkhoz igazítva más és más mozdulatokat kíván testünk, lelkünk.

Bevezetés a női jógába, csak a nyárra, nem tanfolyam szerű, ezért nem egymásra épülő a program és bárki jelentkezhet.

A női jóga nem csak arról szól, hogy a csípőnket nyitjuk, hanem arról, hogy kapcsolatba lépünk női szerveinkkel, melyekről a hétköznapokban nem veszünk tudomást, mivel természetes, hogy van. Mivel ez a kapcsolódás elengedhetetlen női életutad szempontjából. A női lét, kezdve az első menstruációtól annak elmaradásáig tele van csodákkal, lehetőségekkel. Ezeket az erőket, akkor tudod magadhoz venni, ha tisztában vagy vele, megismered önmagad, a benned munkáló női minőségeket. Ettől teljesedik ki női életutad, letisztul személyiséged.

A változó kor felé haladva az ösztrogén szint csökken a szervezetben. Az ösztrogén az elsődleges női nemi hormon. Az ösztrogént az agyalapi mirigy szabályozza. A nemi hormonok termelődését serkenteni lehet: jógával, rendszeres szexuális együttléttel, bizonyos ételek fogyasztásával: szójabab, lenmag, csicseriborsó, olajos magvak. A progeszteron és az ösztrogén szintjének egyensúlyba kell lennie a szervezetben. A progeszteron szintje csökkenhet: stressz, fogamzásgátló tabletta, menopauza miatt. Ez elhízást és depressziót eredményez. Megelőzhető: Jógával, meditációval, a stressz csökkentésével.

A csoportos órákon tudjuk egymást támogatni. Női társad energetikai figyelmessége, kedvessége is megtölt. Olyan támogató, biztonságot adó erőt kapsz, amit a külvilágban nem találhatsz. Valódi lecsendesedés, befelé figyelés, önmagadra, lelked hangjára. Szeretetteli támogatásban. Ez a női jóga.  

Mi történik ezen az órán:

Megismerkedünk pár ászanával (gyakorlatok), a jóga alapjaival. Megismertetlek azzal, hogy mit is jelent női jóga, miben más, mint egy jógaóra. Nőként, a női jóga által megtanulsz közelebb kerülni önmagadhoz, testedhez, lelkedhez. Beszélünk a fontosságáról a hormonrendszer helyreállításának. Olyan gyakorlatokat végzünk, amik élesztik a női szervek energiáját, erősítik a női szerveket.  helyreállító női jógaképzésen.

Hozd el a nyitottságod!

 Amit hozz magaddal az kényelmes öltözék. Az óra megkezdése előtt már legalább másfél órával ne egyél.

Helyszín: Spirit Központ, II. kerület, Budapest, Árpád Fejedelem útja 3-4. Emelet: 3. Kaputelefon: 123..

Bejelentkezés nálam mailban: mudrazia@gmail.com, kérdés esetén az alábbi számon érsz el: 20/314-2954.

A program díja alkalmanként: 2.100-ft

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük