Női önismereti tábor Esztergomban 2022 szeptember 16-18-ig: A szív gyógyítása, kakaó szertartással, női teremtő erő előhívása

Női jógával, blokkoldó meditációkkal és hastánccal Esztergomban Farkas Renáta hastáncoktató és művészetterapeuta valamint Mudra Zia női jógaoktató/ /Istár papnője/gyógyító médium vezetésével

Sokat csalódtál, túl sok súly, nehézség nyomja a vállad, elfáradt a lelked, szíved?

Akkor itt a helyed. Ez a tábor sok élményt és megújulást adhat neked nőként. Egyrészt Esztergom szakrális energiája (isteni/női minőségű) segít, hogy töltődni tudjunk, pozitív energiákkal, akár csak a telefon a töltőn. Emellett az Istennők, Szűz Mária, Mária Magdaléna és a Lemúriai Csillaganyák energiáikban fogunk fürdeni végig.

Mitől igazán nőies egy nő? És honnan ered a női erő, hogyan nyilvánul meg? Ezekre a témákra is fogunk válaszokat keresni. Bár nőként ezerszirmú virágok vagyunk és mindenkinek van egy alap női archetipikus mintája, azonban a holdvérünkön túl, ami összeköt bennünket az a női ERŐ!

Ez az erő az együttérzésből és szeretetből fakadó erő! Mellyel teremteni lehet és világot megváltoztatni, anélkül, hogy akarnánk csinálni! A női erő, finom és lágy, mégis van igaz ereje és mélysége. És, hogy mitől nőies egy nő? Ez egy belülről fakadó energia, mely áthatja az egész lényed. Amikor jól érzed magad a bőrödben és azt érzed, hogy a lábad előtt hever az egész világ. Mit fogunk a táborban tanulni? A szív és a lélek sebeit gyógyítjuk, hogy a teremtő női erőnket, újra előhívjuk és megtanuljunk, teremteni vele. Alkotni és akár világot megváltani.
 

Elő hívjuk a bennünk élő Császárnőt, aki nem csúszik be a férfi alá lábtörlőnek! A Császárnőt, akit nem lehet nem akar már cseléd lenni a férfi mellett, hanem valódi ragyogó NŐ! A Császárnőt, akinek van tartása, de nem gőgős, igazságos, szelíd, lágy.

A tábor programja. Mi fog történni a tábor ideje alatt?:
Péntek: Érkezés
Tisztítás elemekkel
Női jóga- mozgás, csakra tisztítás
Gyógyító utazás a szívbe: Kakaó ceremóniával
Szombat délelőtti program: Meditáció a Lourdesi barlangnál, ami egy Mária kegyhely:
https://www.google.com/…/data=!3m1!1e3!4m12!1m6!3m5…

Délután Renivel: hastánc és művészetterápia
Vasárnap: reggeli női jóga-mozgás, összegzés, áldó női ceremónia.

Mit kaphatsz ettől a tábortól:
• Feltöltődést
• A múlt terheinek az elengedését
• Kapcsolódást FöldAnyával, a biztonság érzés megteremtését
• Gyógyulást testednek, lelkednek
• Belső szépséged kivirágoztatását
• Önelfogadást, önbecsülést
• Képességet a shakti minőségedhez való kapcsolódáshoz
• Férfiakkal való kapcsolatod gyógyulását
• Gyógyulást az önmagaddal való kapcsolatodban
• Szexuális vonzerőd kibontakoztatását
• Női teremtő erőd növekedését
• Női kommunikáció gyógyítását, képességet az önkifejezésre, hangadásra
• Lágyságot
• Termékeny energiád növekedését
• Egy női támogató közösség megtartó erejét
• Egyéni szinten egyéb mást.

Kinek ajánlott ez a tábor: Mindazon nőknek, akiknek problémájuk van a női energiáikkal, nem tudják működtetni, el van akadva, mindez gondot okoz nekik a párkapcsolat, termékenység, női lágyság megélése, önbizalom, önbecsülés terén. Akiknek elfáradt a lelke a túl sok küzdelemben. Akinek megtört a szíve és bezárta. Akik túlságosan kontrollálnak mindent, mert így érzik magukat biztonságban. Akiknek túl aktív az elméje. Akik szeretnének kiszabadulni a városi őrületből és feltöltődni, csodás helyeken.
Gyere és tarts velünk egy csodás napi csapattal. Jelentkezés emailban max fő: 7 nő számára van fekvőhely.

Helyszín: Esztergom, Levendula Panzió- Vendégház: Áfonyás u. 1.

Fotókért kattints ide

 

A szállás díja: A szobák 2 ágyasok, így 7.500-ft/fő/éj. Aki egyedül lenne annak a szállás díja 15.000-ft/éj + 1.350 IFA. A 2 éjszaka összesen 17.700-ft.
Étkezés: A reggelit mi készítjük (egy táblázatot készítek, be lehet vállalni, hogy ki mit hoz). Az ebéd- vacsora a Szent Adalbert étteremből lesz szállítva, igény szerint. (Már aki vacsorára is meleget enne). Beszéltem velük, lesz vega lehetőség is. A menüt csak az árak miatt teszem fel (körülbelül min. 2.000-forintból kijön egy egyszerű étkezés):

Az utazást telekocsikkal oldjuk meg. Ha nincs annyi hely, akkor vonattal.
Összesen a tábor díja fixen: 46.700-ft + leutazás.

A főzés egy nagyon fontos kreatív alkotó tevékenység, fontos része a helyes táplálásnak. Vagyis a reggeli – vacsora igény szerint lesz összeállítva, amit mi készítünk.
Jelentkezési határidő július 10.-ig, 15.000-ft előleg befizetésével, az előleget kérem a jelentkezés után befizetni, jelentkezés emailban: mudrazia@gmail.com

Utolsó jelentkezési határidő: Július 10., illetve míg be nem telik és jöhetnek helyiek is.

Lemondási feltételek:
Mivel a szállást nekünk is előre ki kell fizetnünk, kérünk vedd figyelembe, hogy a jelentkezésedet a következőképpen tudod lemondani vagy módosítani:
 
• Ha a tábort átruházás nélkül lemondod, az alábbi összeg kerül levonásra a visszatérítésből:
• Július 10-ig a tábor díjának 25%-a
• Július 30-ig a tábor díjának 50%-a
• Augusztus 10-ig a tábor díjának 100%-a, ezért a lemondás helyett inkább az átruházást ajánljuk.