Referenciák – Gábor

10 éves Önismereti munkám során volt már dolgom nagyon sok terapeutával, coachal, médiummal és gyógyítóval. Amivel Zia kiemelkedik a sorból, az a természetes tehetsége és a rengeteg munka, amit beletett saját maga és szakmai fejlődésébe. Hiteles, egyszerre szellemi és professzionális, látszik, hogy nem csak tudja, de éli is, amit csinál. Egy komoly változás közepette kezdtünk el dolgozni, és ami egyből feltűnt, hogy milyen gyorsan képes ráhangolódni egy-egy probléma gyökerére. Ráadásul nem csak felismeri, hogy hol kell dolgozni a tudattalanban, de megvannak rá az eszközei, hogy megindítsa a gyógyító folyamatokat is.

Azonnal éreztem a változást, a kezelések után és ami nagyon tetszett, hogy az egész folyamat egy tudatos keretben van. Sokat segített Zia, hogy a racionális agyammal is megértsem a történéseket, ami számomra különösen fontos. 

A szívem pedig könnyezéssel, a testem zsibbadással, az izmaim megkönnyebbüléssel jelezték a mélyre ható folyamatokat. Ritkán tapasztaltam, hogy egy energetikai kezelés ennyire gyorsan vált ki belőlem testi reakciókat.

Összefoglalva egy olyan gyógyítót ismertem meg benne, aki azon kívül, hogy médiumi képességekhez hasonló intuícióval rendelkezik és pontosan ott hatnak a kezelései ahol kell, rendkívül emberi módon tálalja a megfoghatatlant, a szellemit.

 Nincs hosszas visszajárás és mellébeszélés, hanem célorientált, hatékony kezelés, amit zsigeri szinten is azonnal éreztem. Köszönöm. Rengeteget kaptam tőled ezzel a pár alkalommal, amit pedig a meditáción tanultam a mai napig alkalmazom!

Gábor