Referenciák – Szilvi

Köszönöm Zia, hogy vagy nekem, köszönöm a tegnapi „lelki műtétet”! Mindig megyek hozzád valami nehezen megfoghatóval, amit a fizikai síkon sokszor megmagyarázni sem tudok, nemhogy megoldani.

Kedvességed, odafigyelésed és nyugalmad felold már a beszélgetés alatt, s ami utána jön! Keresem a szavakat a leírására.

Ahogy megérzed, megérted a múltat – az enyémet és az egész családét – ahogy az időtlen kvantum térben összehozod a feleket – mint most a tinédzser és a felnőtt énemet, valamit meghalt édesapámat – ahogy a kimondott és kimondatott szavak erőteljesen gyógyítanak – olyan sebeket is, amik annyira természetesek, hogy fel sem tűnnek.

Most is gyógyító sírásba fordulok… Köszönöm még egyszer a tegnapot! Tapasztalatból tudom, hogy napok, hetek múlvára teljesen beépül a tudatlatti szintemre az a változás, amit tőled, általad kaptam. Hála, hála, hála a munkásságodért!

Zita elkezdte feltárni azokat a blokkokat, amik nagyon mélyen megragadtak bennem és már az első alkalommal is azt éreztem, hogy végre történt valami előrelépés. Az volt az érzésem, hogy valaki végre igazán figyel rám. 

Olyan feladatokat kaptam tőle, amikkel sikerült növelni az önbizalmamat, hinni kezdtem magamban és abban, hogy mindig valami jót tartogat számomra az univerzum.


Folyamatosan figyeli a fejlődésemet, és szól, ha toporogni kezdek, ha akadályozom
magam a halogatással, ami olykor sajnos jellemző rám.

A segítségével kimásztam a gödörből, és hiszek benne, hogy nem esek vissza többé olyan mélyre. Sok teendő van még, de Zia segít, hogy tovább haladjak és végre kiegyensúlyozott és boldog életet éljek.


Úgy érzem, Ő egy áldás az életemben, nagyon hálás vagyok, hogy elvezetett hozzá az
univerzum.

Juli