Referenciák – Zsuzsi

Oldás távban: online módon

Többször voltam Ziánál csoportos meditáción amin online is részt lehetett venni. Nagyon tetszettek ezek a meditációk… majd egyre többször jutott eszembe Zia és így kértem hozzá egy személyes konzultációs időpontot.

Online, mivel távol élek Budapesttől és tudtam, hogy az energiák így is tudnak áramolni. Nem volt bennem ellenállás, hitetlenség. Az oldás alatt volt minden, sírva röhögős röhögve sírós percek. Kőkemény, ugyanakkor felszabadító oldáson mentem/mentünk túl mert Zia is sírt, nevetett velem, együttérző és támogató volt a jelenléte.

Volt hűűű b@meg élmény és tényleg. Erre nem is gondoltam pillanat. Oldás után pedig megkönnyebbültem, szinte szárnyalni tudtam volna. Nyugodtabb lettem és végre felszabadultan tudok nevetni és boldog lenni.

Rohamos tempóban kezdtem hinni magamban, szeretni, tisztelni, értékelni és elfogadni magamat es ez a „gyökér”új hajtásokat, új bimbókat hozott, változást, még inkább új minőséget. Számomra eddig ismeretlen érzésekkel találkozom és táplálkozom belőlük. 

Azóta többször voltam büszke magamra és elégedett, mint eddig valaha is. Munkahelyemen elismernek és támogatnak, a családban felismertem hol a helyem illetve hol nincs. 

A férfiak felé megnyíltam és a nő is felébredt bennem.

A kezelés utóhatása nem mindig happy, viszont az utam könnyebb, szabadabb, letisztult.

 Nyolc hosszú és kudarccal teli év után, élvezem az életet.

Rita