Referenciák – Magdi

Jómagam több, mint 20 éve vagyok a spirituális „pályán”. Ez idő alatt jelentős mennyiségű terapeutával, gyógyítóval, segítővel találkoztam. Sokat kaptam tőlük, általuk, de azt is megtanultam, hogy gyakran osztani-szorozni kell abból, amit tesznek.

Ziához elsősorban a pénzhez való viszonyom jobbításának céljából mentem, nehéz nekem a munkámért való ellenszolgáltatás kérése, elfogadása. Az egy órás kezelés alatt azonban nem csak erre kaptam választ, és üzeneteket, hanem ennél sokkal mélyebb, és magasztosabb megélésem volt. Összeállt a kép.

Másként jöttem el, mint odamentem, ez biztos. De ami a legfontosabb: egy pillanatra sem voltak kételyeim azzal kapcsolatban, amiket mondott nekem, pedig ez korábban elég gyakran előfordult. Köszönöm. Nagyon hálás vagyok. Köszönöm szépen a nálad megélteket, mert azóta egy kicsit más a világ.

Kezelései alatt a fizikai élményeim / érzéseim sokszor nagyon intenzívek. Hogy te mire számíts, ha elmész hozzá? Nem tudom, hisz mindenkinek az érzékelése egyedi. Én a hideg-meleg, nyomás-húzás, bizsergés érzeteken túl megéltem tisztulást, amikor úgy éreztem, hogy sűrű iszapként ömlik belőlem ki a keserűség. Amikor fényes, szikrázó arany ágacskák égig érő fává nőttek a fejem tetejéből és megértettem, hogy én is kapcsolódok a Teremtőhöz, vagy amikor, kitárult a szívem az élet szeretetére.

Volt, amikor folytak a könnyeim, volt, amikor egész testemben pezsegtem, nevettem. Történtek bennem rálátások, felismerések, megértések, elfogadások és elengedések. Voltak intenzív álmaim és meditációs élményeim miután egy – egy alkalommal Ziánál jártam.

Elindultak a változások az életemben. Számomra fontos kapcsolataim rendeződnek, folyamatosan javulnak. A bennem lévő, az őseimtől örökölt blokkok oldódnak és ez folyamatosan pozitívan mutatkozik a gyermekem egészségi és lelki problémái javulásában. Munkahelyemen erkölcsi és anyagi megbecsülést kapok. Nyíltabb, magabiztosabb lettem, elfogadás vesz körül. Testileg, lelkileg összehasonlíthatatlanul jobban érzem magam, egyre több bennem az életöröm. Tele vagyok elfogadással és biztos hittel, hogy minden rendben van. Hogy neked mit adhat Zia személyisége, tudása? Talán amit nekem. Örülök az életnek. Ha te is érzed a hívást, menj el és tapasztald meg.

Tündi