Referenciák – Lilla

2017 decemberében jártam először Ziánál csoportos meditáción. Előtte máshova jártam, de úgy éreztem az már nem segíti a fejlődésem, így nagyon hálás vagyok az Égieknek, hogy elvezettek Ziához! 🙂

Már az első alkalommal könnyebbnek éreztem magam utána, sok felismerésem volt, ezért elkezdtem rendszeresen járni a csoportos programokra és egyéni kezelésen is voltam már nála többször. Számomra az áttörést egy 10 millió szoros-egyben teliholdas napon tartott csoportos teremtő meditáció hozta meg. Hihetetlen gyorsasággal elkezdtek megjelenni azok a dolgok, amiket ott, aznap teremtettem.

Konkrétabban, 4 dolgot szerettem volna ebben az évben megvalósítani:

  1. második kutyát
  2. autót
  3.  kertes kocsibeállós lakást Budán
  4. TÁRSAT 🙂

Meglett a kiskutya – ajándékba kaptam! Meglett az autó – ezt is ajándékba kaptam! Egy barátnőm nagypapája váratlan halála által meglett a lakás is, pontosan olyan, amilyet elképzeltem, augusztus végén költözök! És megjelent egy férfi is, akiről még ugyan nem tudom, hogy szerelem vagy lecke, de ez is ki fog derülni és mindenképpen közelebb visz az álmaimhoz! Ezek a dolgok sem jöttek bonyodalmak nélkül, de megoldottam a hozzájuk tartozó feladatokat és most itt állok, két kutyával, az autómmal, a költözés határán, várva az igaz szerelmet, mert tudom, hogy MEGÉRDEMLEM.

Elmondhatatlanul hálás vagyok Ziának, amiért általa ennyit fejlődhetek. Van még hova eljutni, sok mindent le kell tisztítanunk magunkról ahhoz, hogy a vágyott életet élhessük. De tudom, hogy van segítség és így nem félek már az előttem álló feladatoktól, akadályoktól!

Áldás, szeretet és béke Nektek!

Lilla