Szakrál-szívcsakra tisztítása/összekapcsolása, női mágneses energia – pólusok kiegyensúlyozása: blokkoldó meditáció nőknek

Augusztus 24.-én (szombaton) 18.15-20.15-ig

Szakrál-szívcsakra tisztítása/összekapcsolása, női mágneses energia – pólusok kiegyensúlyozása: blokkoldó meditáció nőknek

A nő elvesztette bizalmát a férfiben, s oly sok nő nem képes kapcsolódni saját női minőségéhez. Nem képes falak nélkül kapcsolódni a férfival a mindennapokban.

A testben a csakrák energetikai polaritással rendelkeznek. Ezek kiegyensúlyozása segíti, hogy helyre álljanak a hagyományos női és férfi szerepek a családban, kapcsolatokban. Amikor helyre áll nőként benned a yin energia és elkezd újra akadálytalanul áramolni hasonlóan a mágneshez energetikai hátteret biztosít a női energiák átalakulásához. 

Mit érdemes a nőnek újra megtanulni? Azt, hogy a nő képes a szívével kiáradni a férfi felé az alsó csakráiban pedig befogadni. Ha a nő képes a mágneses energiáit működtetni, újra képes a férfiban bízni, a férfi ezt megérzi és magától megnyílik és ő is egyensúlyba kerül. Ha a nő képes harmóniában és szeretetben jelen lenni, azzal önmagában képes a társát és a környezetét gyógyítani és annak békét árasztani.

Azonban a legtöbb nő elvesztette a kapcsolatát önmagával, a szívével és nem tudja az agyát kikapcsolni. A bennünk lévő polaritás felborult és ezáltal a női mágneses energia elcsitult, kikapcsolt. Lelkünk és testünk mélyében ott hordozzuk saját és ősanyáink sebeit, a veszteségeket, sérelmeket, tüskéket. A szakrálcsakra energia terét meg kell tisztítani és felszabadítani. A szív és a szakrálcsakra közötti energiaáramlást szabaddá kell tenni. Az elmúlt idők fogadalmait meg kell semmisíteni. Az elméből a tévképeket, hitrendszereket el kell engedni. A kreativitás és a női szakrális, magnetikus energiát vissza kell kapcsolni. Az energetikai egyensúlyt a csakrákban helyre kell billenteni. Megnyitjuk a képességet arra, hogy egy magasabb szinten is meg tudj nyílni a szerelemnek és a szeretetnek és az elfogadás energiájával gyógyítani tudd társad. Felébresztjük a bennünk lévő magnetikus energiát, mely megnyitja bennünk a női teremtőerőt, mi, képes bármit anyaggá formálni s a világban békét hozni. 

Mi fog történni ezen az estén?: Az est 2 részből áll. Az első fele, mindig az elengedés, egyensúlyba hozás. A második fele a pozitív programok betöltése, új lehetőségek behívása. A meditációkban mélyre megyünk az energetikai oldás minden szinten történik, így sokkal hatékonyabb és valódi pozitív változást tud hozni életedben. 

A csoportos foglalkozáson belül mindenkinél figyelek az egyéni folyamatára is, így az oldás mindenkinek egyénileg is megtörténik.

  A programot vezeti: Mudra Zia

A program díja: 4.800-ft.

Helyszín: Budapest, Gyakorló u. 2. X/114. (ebből a 114 a kaputelefon és 10. emelet. A ház az Árkád jobb oldalára eső első 10 emeltes épület. A házszám nem látszik, az aljában egy fogászat van és meg kell kerülni, ott van a bejárat)

A programhoz előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi mail címen: mudrazia@gmail.com  ha kérdés van, az alábbi számon érsz el: 06-20/314-2954.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük