Férfiak számára tantra masszázs,
lingam masszázs

tantra masszázs

A tantra masszázst sokan távolinak és misztikusnak gondolják, cseppet sem sejtve, hogy mit tartogat számunkra. Ez a világ olyan örömöket rejt, amelyek meghittebbé teszik a párkapcsolatokat, oldják a belső feszültséget. A masszázs során különös hangsúlyt fektetnek a lingam tiszteletére, a lélek simogatására a testen keresztül.

A tantra masszázs egy olyan léleksimogatás, ahol lehetőségünk van teljes egészében átadni magunkat a befogadásnak.

Az érzéki tantra érintések által segít tisztelni magunkat, elfogadni testünket, levetkőzni gátlásainkat és szégyenérzetünket.

A masszázs különlegessége abban rejlik, hogy a tantra felébreszti a szexuális energiákat, megtanítja tisztelni és szeretni a férfi testet.

A masszázst zenével, illattal és hangulatos fényekkel tehetjük még különlegesebbé,
varázslatosabbá. A folyamat során nem a testi vágyak kielégítése, hanem a test felfedezése a cél.

Az erotikus masszázzsal szemben a Tantra masszázs célja soha nem az élvezet, az orgazmus, vagy az ejakuláció elérése, azonban azt sem tagadja meg, hiszen a Tantrával most ismerkedőknek még ismeretlen lehet az energiamegtartás folyamata.

Ebben a formában a masszázs célja az érzékiség, az érzékenység, az érzelmek – szeretet – és az érzékek felébresztésére, amihez az érintés és a szeánsz csak egy eszköz. A Tantrikus masszázst az energia szexuális felhasználása és csatornázása, valamint maga a szexuális öröm teszi különlegessé; ez a kulcs ugyanis ahhoz, hogy más tudatállapotot érjünk el, aminek segítségével elindulhatunk az önismeret és az öngyógyítás útján.

Kinek és mikor ajánljuk a tantra masszázst?

  • A lingam jelentése magába foglalja a férfi nemi szerveket anatómiai, energetikai és spirituális értelemben egyaránt. A masszázs során szerzett tapasztalatok felhasználhatók szeretkezés közben is, még érzékibbé, játékosabbá varázsolva azt. A lingam masszázs tekintetében nincs jelentősége annak, hogy a férfi fiatal vagy idős, potens vagy impotens, szexuálisan tapasztalt vagy tapasztalatlan. A masszázs egyetlen feltétele, hogy készen álljon belépni erre az ismeretlen területre.
  • A lingam-masszázs szent és gyógyító folyamat, még akkor is, ha természetesen a szexualitás területéhez tartozik. Megnyilvánul benne a lingam szeretete és tisztelete, még ha ez eleinte szokatlannak és idegennek tűnik is.
  • Gyengédséggel és szeretetteljes elfogadással nagyon sokféle módon érintjük meg és tiszteljük a lingamot. A férfi ennek során gyakran újra felfedezi a férfiasságát.

Mire számíthatsz a találkozásunkkor?

  • A találkozás első része egy feltáró beszélgetésből áll, ami alapján kiderítjük, hogy mire is van szükséged, hol vannak az elakadások, blokkok. Majd egy ráhangolódással folytatjuk és légzőgyakorlattal, amit egy lazító masszázs követ.
  • Segítenek az illatok, a kellemes félhomály, az érintés, hogy teljesen át tud adni magad.Itt már belemegyünk a blokkok oldásába, az energia elkezd áramolni és a lingam masszázs során, ezt tovább visszük. Egy áramlós és lágy, érintős, ellazító, gyógyító folyamat.

Hogyan készülj fel a találkozásra?:

  • Az alap higiénia legyen meg, ne munkából ess be.
  • Előtte tudatosítsd, hogy mi az az elakadás, amiért hozzám fordulsz.
  • Készítsd fel a lelked is, legyél nyitott és befogadó.
  • Egy alkalom körülbelül 2 – 2 és fél óra.
  • Jelentkezni az alábbi számon tudsz nálam (Zia): 06-20/314-2954