Vendég vélemények

TÜNDI

Jómagam több, mint 20 éve vagyok a spirituális „pályán”. Ez idő alatt jelentős mennyiségű terapeutával, gyógyítóval, segítővel találkoztam. Sokat kaptam tőlük, általuk, de azt is megtanultam, hogy gyakran osztani-szorozni kell abból, amit tesznek.

Ziához elsősorban a pénzhez való viszonyom jobbításának céljából mentem, nehéz nekem a munkámért való ellenszolgáltatás kérése, elfogadása. Az egy órás kezelés alatt azonban nem csak erre kaptam választ, és üzeneteket, hanem ennél sokkal mélyebb, és magasztosabb megélésem volt. Összeállt a kép.

Másként jöttem el, mint odamentem, ez biztos. De ami a legfontosabb: egy pillanatra sem voltak kételyeim azzal kapcsolatban, amiket mondott nekem, pedig ez korábban elég gyakran előfordult. Köszönöm. Nagyon hálás vagyok. Köszönöm szépen a nálad megélteket, mert azóta egy kicsit más a világ.

Kezelései alatt a fizikai élményeim / érzéseim sokszor nagyon intenzívek. Hogy te mire számíts, ha elmész hozzá? Nem tudom, hisz mindenkinek az érzékelése egyedi. Én a hideg-meleg, nyomás-húzás, bizsergés érzeteken túl megéltem tisztulást, amikor úgy éreztem, hogy sűrű iszapként ömlik belőlem ki a keserűség. Amikor fényes, szikrázó arany ágacskák égig érő fává nőttek a fejem tetejéből és megértettem, hogy én is kapcsolódok a Teremtőhöz, vagy amikor, kitárult a szívem az élet szeretetére.

Volt, amikor folytak a könnyeim, volt, amikor egész testemben pezsegtem, nevettem. Történtek bennem rálátások, felismerések, megértések, elfogadások és elengedések. Voltak intenzív álmaim és meditációs élményeim miután egy – egy alkalommal Ziánál jártam.

Elindultak a változások az életemben. Számomra fontos kapcsolataim rendeződnek, folyamatosan javulnak. A bennem lévő, az őseimtől örökölt blokkok oldódnak és ez folyamatosan pozitívan mutatkozik a gyermekem egészségi és lelki problémái javulásában. Munkahelyemen erkölcsi és anyagi megbecsülést kapok. Nyíltabb, magabiztosabb lettem, elfogadás vesz körül. Testileg, lelkileg összehasonlíthatatlanul jobban érzem magam, egyre több bennem az életöröm. Tele vagyok elfogadással és biztos hittel, hogy minden rendben van. Hogy neked mit adhat Zia személyisége, tudása? Talán amit nekem. Örülök az életnek. Ha te is érzed a hívást, menj el és tapasztald meg.

M.Móni

Több mindenben tudtál segíteni. Jóga és egyéni oldás kapcsán is sokrétű megtapasztalásom volt már nálad.

Nőiesség, anya kapcsolat gyógyítás, párkapcsolati zavarok, saját fejlődés.

Több éves minta lett megtörve a férfiak terén. Végül megkérték a kezem pár éve. Azonban kiderült, hogy mégsem ő az akire vártam. Valamiben nem mondott igazat és a bizalom megtört.

Most van egy új kapcsolatom, ahol a párom mindent megtesz azért,

hogy nő lehessek mellette. Teljesíti minden kívánságom, a tenyerén hordoz.

 

K. Nóri

Nóri kb 5-6 éve járt hozzám, most már csak ritkán, mert megváltozott

pozitív irányba az élete a segítségemmel. Azóta ő maga is gyógyítóvá vált.

Mit adott az amit nálam kapott:
Mi az ami miatt jöttél hozzám? : Női kör és egyéni oldás.

Női energiák visszaállítása, előző életek tisztítása, torokcsakra blokkoldás, párkapcsolati kételyek és azon való oldás.

„Többször voltam Ziánál. Egyéni oldáson és női körön is.

Nekem mindig felül múlja a várakozásaimat a meditációk, energetikai tisztítások hatása. Mai napig emlékszem az első női körre amin részt vettem: Már az ajtóhoz közeledve, ahogy befele menet mentem éreztem a méhemnél a bizsergést, hogy elkezd benne újra áramlani az energia.
Nagyon érzékeny vagyok az energiákra és erőteljes folyamatokon megyünk keresztül mindig.

Ha valaki például mint én is anno váláson megy keresztül nagyon sokat tud segíteni Zia, pl: női energiák és önbecsülés helyreállításában, blokkoldásban és előző életek tisztításában is.

Nagyon erős energiákkal dolgozik és mindig nagy hatással van rám.

Nem csak az egyéni oldás erős (olyan dolgokat is látott nálam Zia,

amit nem is mondtam neki. De probléma volt vele és ki is tisztította, fizikai fájdalom forrását megtalálta).

A női körökön olyan erős tisztítást kapunk ahol ezt én még máshol nem tapasztaltam.
Nagyon szeretem Zia természetességét és lazaságát,

illetve nagyon felnézek a tudására.

Sok szertartásra emlékszem ami nagyon megérintett

és iránymutatást kaptam az életem különböző területein, hogy merre haladjak tovább.

Több előző életes energetikai tisztítás volt amit kötelezővé tennék mindenkinél. „

 

 

RÉKA

Zia egy igazi belevaló Istennő számomra, aki különleges képességekkel rendelkezik.
Mitől különleges? 

Attól, hogy tisztán, szívből tudja közvetíteni a felsőbb szintű
energiákat, a tudatosságot. Mi is történt valójában?

Egy időutazásban volt részem, amiben rengeteg vizuális élményt kaptam, Zián keresztül láthattam magamat a különböző előéleteimben akár férfiként, akár nőként és hihetetlen testi érzetek
kapcsolódtak hozzá. Izgalmas volt megtapasztalni, hogy amit ő látott és hallott, azt pár perc különbséggel én is láttam. Ezt akkor derült ki számunkra, amikor kezelést
követően megosztottam az élménybeszámolómat.  

Vizualizációban megjelent és éreztem, ahogy a különböző gátak, akadályok eltűntek előttem és új ajtók nyíltak ki számomra. Ami az életem különböző életterületeinek kiteljesedéséhez szükséges.
Felerősítette bennem az intuitív képességeimet s mindezt teljes nyugalomban, szeretetteli környezetben volt lehetőségem megtapasztani.

Boldogan, mosolyogva és teljesen feltöltve szálltam le a kezelő ágyról.

 Hálásan köszönöm az élményt és bízom benne, hogy sokatoknak lesz lehetősége kipróbálni ezt a csodát, s megismerhetitek a saját történeteteket Zián keresztül.

J. Timi

Blokkoldás, belső gyermek gyógyítás, csakratisztítás jártam nálad. Elengedési probléma miatt kerestelek fel.  Ha nehezen is és lassan, de végül el tudtam engedni testben és lélekben is a korábbi szerelmet.

Empatikus, de határozott vagy, kellően hangsúlyoztad, hogy a változásért nekem is tennem kell, 

te egyedül kevés vagy hozzá. Az egyéni oldásod után emlékszem, kivirultam, 

elkezdtem szoknyát hordani és piros ruhákat, éreztem, hogy nő vagyok és szép. 

Felismeréseket is kaptam, hogy a felmenőkkel való kapcsolat mennyi mindenre van hatással és hogy milyen sok gyógyítani való van az életemben. 

A tisztánlátó és halló képességed pedig fantasztikus volt már akkor is, mikor utoljára voltam nálad, azóta még csak fejlődhetett. Azóta ami változott az életemben, 

hogy otthagytam a munkám, ahol egy nárcisztikus főnök szívta a vérem. 

Valamint saját lakást tudtam venni.

H. KATI

Egyéni és csoportos foglalkozáson is jártam nálad többször, táborodban is részt vettem már.

Akkor szoktam bejelentkezni hozzád, amikor rossz passzban vagyok vagy egyszerűen csak úgy érzem, hogy lelki feltöltődésre van szükségem, esetleg a meghirdetett csoportos foglalkozások témája megragad.

Minden alkalommal lelkileg felfrissülve tudtam visszatérni

a pörgős hétköznapokba. Szeretek hozzád elmenni, mert úgy érzem, hogy a béke szigetére érkezem és teljes figyelmet kapok Tőled.

Az alábbi két eset mindenképp kiemelkedő változást jelentett számomra

az egyéni oldások során.

Egy egyéni oldás során az elhunyt apám felé irányuló haragomat

sikerült jelentős mértékben szelídíteni, ami nagy megkönnyebbülést jelentett számomra.

A másik eset, melyet szeretnék kiemelni,

egy társteremtő program volt.

Egy lelkileg bántalmazó kapcsolaton voltam túl

és szerettem volna, ha sikerül egy számomra a korábbiakhoz képest megfelelőbb férfit választanom.

A program során dolgoztam azon, hogy elszakadjak a régitől

és tisztázzam magamban, hogy pontosan kire van szükségem.

A program után egy hónappal összejöttem a jelenlegi párommal.

Ez három éve történt. Vele olyan bensőséges a kapcsolatot sikerült kialakítanunk, amilyenről nem is gondoltam, hogy lehetséges.

H. Eszter

Voltam nálad több csoportos és egyéni foglalkozáson is. A csoportos program nevére nem emlékszem, de arra igen, 

hogy teljesen feltöltődés hagytam el a termet. Nagyon össze voltam akkor zavarodva és szerettem volna ha picit letisztul bennem a kép, hogy mit is akarok valójában önmagától.

Az egyéni oldások iszonyú sokat segítettetek, hogy jó irányba haladjon az életem. Ezért nagyon hálás vagyok. 

Hosszú párkapcsolati kudarcok után. Megismerkedtem a mostani párommal 

és született két egészséges gyerekem. Soha nem gondoltam volna, hogy ezt így bevonzom. Illetve találtam egy olyan munkahelyet amit végre szeretek. Most végre egyensúlyban érzem magam.

O.Zsu

Mivel Szegeden élek az első két csoportos oldáson online vettem részt és még a covid előtt a Balatoni női táborban. 

Nemrég azonban sikerült személyesen is eljutnom hozzád egyéni oldásra, aminek nagyon örültem.

Párkapcsolatomat szerettem volna rendezni, de több téma is feljött amin dolgoztunk. (pl testvéremmel való kapcsolat, egészségügyi probléma, házeladás, elhalt ikertestvér megdolgozása)

Legutóbb azt mondtad hogy jó visszajelzés vagyok, milyen voltam pár éve a Balatoni elvonuláson és milyen vagyok most. Az erőmbe léptem.

Javult a nőiségem, beleálltam az erőmbe és ezt ki is sugárzom. A párkapcsolatomban is vannak változások, javulások, tudom kezelni amiket eddig nem. 

Oké van még mit javítani rajta de mindig tanulok. Mindig pozitívan távozok el tőled, szebbnek látom a világot.

Egyszer segítettél abban amikor (dehogy egyszer! csak más témában) nagyon magam alatt voltam és személyesen mentem hozzád. A beszélgetésünk kezdésekor mondtad, hogy van rajtam valaki vagy valami, utána mikor elküldted, sokkal jobban voltam, megkönnyebbültem, tudtam mosolyogni is.

Kincső

Kincső egy fiatal, ugyanakkor nagyon tudatos hölgy, akivel kb. 6 évvel ezelőtt találkoztam először. 

Pár csoportos és néhány egyéni oldáson járt nálam. Akkor a társát kereste, akit egy oldás után meg is talált. 

De íme az ő megosztása:

“Többen csoportos oldáson is részt vettem nálad. Emlékeim szerint voltam korábbi élettel kapcsolatos, anyai ág gyógyítással és társ behívó oldáson. (Az utóbbi hónapokon belül be is köszöntött 😊 )

Úgy érzem a mai napig, hogy abszolúte változást hoztak a programok! Sikerült is behívni az utolsó foglalkozáson az akkori párom, aki hónapokra rá ugye megérkezett és szuper 5 évünk volt együtt. Közben én igyekeztem fejlődni tovább és egy ponton nekünk lezárult a fejezet. 

Azonban a mai napig nagyon jóban vagyunk és teljes békében hoztuk meg a döntést, hogy elválnak útjaink.

Jelenleg azóta újra mindkettőnknek új kapcsolata lett, de a barátságunk megmaradt. Ezt a párjaink is elfogadták. 

Én pedig jelenleg boldogabb vagyok, mint valaha és azt érzem a tanulások által, amit Tőled is kaptam megtaláltam a Társamat! 

Ami még változott bennem a nálad lévő belső munka által. 

Az az önértékelésem.

Ekkor kezdett stabilabbá válni és az oldások alatt minden alkalommal azt éreztem egy múltbeli terhet, amit cipeltem le tudtam tenni és megváltoztatni a gondolkodásomat.”